Ja, dat kunnen enkele sexy dames bij ons bieden. Voor de man die altijd druk is geweest met studie, werk etc. en nooit tijd heeft gehad of wellicht ietwat verlegen is geweest in omgang met vrouwen, bieden wij nu sexlessen als extra service. Een aantal dames bij ons vinden het leuk om de man wat meer wegwijs te maken in de wereld van erotiek waarbij ze alle begrip en geduld voor je hebben. Zo kan jij rustig en relaxed genieten en verschillende sexhandelingen of onderdelen van het liefdesspel onder de knie krijgen. Dit is al leuk en spannend te beleven maar ook goed voor je eigen sexuele ervaring in de toekomst. Zodat je straks nog meer en beter kan genieten van sex en zo ook je toekomstige sexpartners.

Sexlessen werken het best bij een boeking van minimaal een uur omdat er dan alle rust is om zo'n sexdate te doen slagen. Overigens kan het ook voor de ervaren man leuk en spannend zijn want er valt toch altijd nog wat te leren. En welke man wil nu niet weten hoe een vrouw lekker verwend wil worden?

De dames die sexlessen aanbieden zijn: Sabina, Mila, Lily, Melissa, Jenna, Sofie en Donna.
Geef gerust aan dat je voor deze service komt aan de gastvrouw of de dame van je keuze zodat zij rekening met je wensen kan houden.


Veel plezier toegewenst!